Shemale datenShemale daten, het klinkt spannend, maar hoe begin je? Waar ga je een shemale ontmoeten? Hoe kom je in contact met een transgender? Je kunt allerlei barretjes gaan bezoeken in de hoop dat je vindt wat je zoekt, maar er zijn snellere manieren. Ook shemale / transgenders zitten met die vragen. Hoe kom ze in contact met iemand de naar een shemale op zoek is? Immers zit niet iedereen te wachten op een transgender. Ook zij gebruiken andere manieren om in contact met je te komen. Veel shemales zijn online op datingsites. Hier kunnen ze op een simpele wijze in contact komen met enkel de mensen die specifiek op zoek zijn naar shemales. Via de sites kunnen veilig in contact komen met iemand die graag wilt daten met ze. Ook kunnen ze op die manier gemakkelijk elkaar vinden.

Het aantal shemales in Nederland en Belgie is nog altijd groeiende, maar er zijn er nog altijd weinig ten opzichte van mannen of vrouwen. Om toch snel elkaar te vinden, zijn er hele community’s ontstaan op internet. Hier bespreken ze samen hun ervaringen, hun dates en proberen ze met elkaar in contact te komen. Ook worden er sexafspraakjes gemaakt. Omdat sexafspraakjes met een shemale minder te vinden zijn dan reguliere sexafspraakjes tussen mannen en vrouwen, zijn er speciale websites ontstaan. Hierdoor kun je snel in contact komen met een shemale. Wij hebben lijst samengesteld van super hete datingsites waar je snel contact kunt leggen met shemales. Mocht je zelf ook nog suggesties hebben, stuur ze ons door!

 1. Shemaledating.nl
 2. Shemaledating.be
 3. Heteshemales.nl
 4. Shemaleclub.nl
 5. Shemalesex.eu
 6. Shemaledate.eu
 7. Shemalecontact.nl
 8. Tgirl.nl
 9. Sexmarkt.nl/shemales
 10. Shemale daten
 11. Tgirlclub.nl
 12. Shemalesexclub.com
 13. Sexy Shemales

Websites per regio of stad

Naast de veel grote websites zijn er ook nog kleine websites. Deze richten zich meer op een regio, provincie, stad. Natuurlijk zijn deze sites net zo lekker en spannend, maar vaak wat kleiner. Wel goed om te weten is dat de kans van slagen net zo groot is! Omdat de leden op zoek zijn naar een spannende date in de buurt is de kans groter dat ze wat sneller toezeggen of willen afspreken. Het aanbod is beperkt. We merken vooral in Belgiƫ dat er regionaal veel vraag is. Hieronder tref je de top 3 aan. Mocht je toevallig eens in de buurt zijn dan is het absoluut de moeite waard je eens aan te melden en het te proberen! Natuurlijk kun je ook gewoon in Belgiƫ naar de Tgirlclub gaan.

 1. Shemale Bruxelles
 2. Shemale Antwerpen
 3. Shemale Vlaanderen
 4. Shemale Utrecht
 5. Shemale Limburg